Minőség

A HERZ Vastagkolbászok esszenciája a minőségi sertésalapanyag, a megfelelő hústartalom, a kellemes fűszerezés, a gondos gyártási technológia és a gyártás során alkalmazott minőségbiztosítási eljárás, hiszen csak ezek megléte esetén lesz kiemelkedő a termék.

A gyorsérleléssel készülő, magas hústartalmú HERZ Vastagkolbászokba minőségi sertéshús-alapanyag kerül, melynek a hozzáadott fűszerkeverék és a füstölés adja meg harmonikus aromáját, ráadásul allergén anyagoktól mentesek.

Magyarország egyik kiemelkedő húsipari márkájaként felelősséggel tartozunk fogyasztóinkért, akik számára termékeinket előállítjuk, ugyanakkor a környezetünkért és a közösségért is, amelyben működünk.

Gondosan odafigyelünk arra, hogy termékeink mindig a legfinomabbak legyenek, valamint hogy minden esetben megfeleljenek a legmagasabb minőségi elvárásoknak.

Gyártási tevékenységünk során működtetett szigorú minőségirányítási és élelmiszerbiztonsági ellenőrzési rendszerünk, több mint másfél évszázados tapasztalatunk és szaktudásunk, valamint a minőség iránti töretlen elkötelezettségünk biztosítja, hogy termékeink ne csak ízletesek, de a folyamatosan változó fogyasztói igényeknek a legmagasabb szinten megfeleljenek.

Az ismert virágminta és a HERZ logó mindig emlékeztet, hogy termékeinket szívvel-lélekkel készítjük Neked!

Minőségpolitikánkat vállalaticsoport-szinten határozzuk meg, hogy a Bonafarm Csoport együttműködő tagjaként a vevőink asztaláig vezető hosszú út minden pontján biztosíthassuk a legmagasabb minőséget. A PICK Szeged Zrt. kötelező iránymutatásként kezeli és mindenben követi a Bonafarm Csoport Minőségpolitikáját.