Minőség

A HERZ Classic Téliszalámit 2014-ben nyilvánította hungarikummá a Hungarikum Bizottság. 

Büszkék vagyunk arra, hogy Herz Ármin több, mint 130 éves öröksége a mai napig kiemelkedő értéket és minőséget képvisel hazánkban és külföldön egyaránt. Egyedi fűszerezéssel, prémium minőségű, válogatott alapanyagból, tradicionális bükkfán füstöléssel, hagyományos érleléssel készül a HERZ Téliszalámi.

Allergén anyagoktól mentes.

Magyarország egyik kiemelkedő húsipari márkájaként felelősséggel tartozunk fogyasztóinkért, akik számára termékeinket előállítjuk, ugyanakkor a környezetünkért és a közösségért is, amelyben működünk.

Gondosan odafigyelünk arra, hogy termékeink mindig a legfinomabbak legyenek, valamint hogy minden esetben megfeleljenek a legmagasabb minőségi elvárásoknak.

Gyártási tevékenységünk során működtetett szigorú minőségirányítási és élelmiszerbiztonsági ellenőrzési rendszerünk, több mint másfél évszázados tapasztalatunk és szaktudásunk, valamint a minőség iránti töretlen elkötelezettségünk biztosítja, hogy termékeink ne csak ízletesek, de a folyamatosan változó fogyasztói igényeknek a legmagasabb szinten megfeleljenek.

Az ismert virágminta és a HERZ logó mindig emlékeztet, hogy termékeinket szívvel-lélekkel készítjük Neked!

Minőségpolitikánkat vállalaticsoport-szinten határozzuk meg, hogy a Bonafarm Csoport együttműködő tagjaként a vevőink asztaláig vezető hosszú út minden pontján biztosíthassuk a legmagasabb minőséget. A PICK Szeged Zrt. kötelező iránymutatásként kezeli és mindenben követi a Bonafarm Csoport Minőségpolitikáját.