Minőség

A HERZ Sonka termékeink egytől-egyig magas (min. 80%) hústartalommal, alacsony zsírtartalommal rendelkeznek, hozzáadott ízfokozót és színezéket nem tartalmaznak. A gondosan válogatott minőségi alapanyagok, a hosszú múltra visszatekintő szakértelem, a harmonikus fűszerezés biztosítja, hogy sonka termékeink ne csak kiemelkedő minőségűek, de páratlanul finomak is legyenek.

A sonkapiacon egyedülálló visszazárható csomagolás biztosítja, hogy a HERZ sonkatermékek még tovább maradjanak ízletesek és változatlanul zamatosak, ezzel is elősegítve az élelmiszerpazarlás csökkentését. A környezeti fenntarthatóság jegyében az új HERZ sonkák csomagolása most 14%-kal kevesebb műanyagot tartalmaz.

Magyarország egyik kiemelkedő húsipari márkájaként felelősséggel tartozunk fogyasztóinkért, akik számára termékeinket előállítjuk, ugyanakkor a környezetünkért és a közösségért is, amelyben működünk.

Gondosan odafigyelünk arra, hogy termékeink mindig a legfinomabbak legyenek, valamint hogy minden esetben megfeleljenek a legmagasabb minőségi elvárásoknak.

Gyártási tevékenységünk során működtetett szigorú minőségirányítási és élelmiszerbiztonsági ellenőrzési rendszerünk, több mint másfél évszázados tapasztalatunk és szaktudásunk, valamint a minőség iránti töretlen elkötelezettségünk biztosítja, hogy termékeink ne csak ízletesek, de a folyamatosan változó fogyasztói igényeknek a legmagasabb szinten megfeleljenek.

Az ismert virágminta és a HERZ logó mindig emlékeztet, hogy termékeinket szívvel-lélekkel készítjük Neked!

Minőségpolitikánkat vállalaticsoport-szinten határozzuk meg, hogy a Bonafarm Csoport együttműködő tagjaként a vevőink asztaláig vezető hosszú út minden pontján biztosíthassuk a legmagasabb minőséget. A PICK Szeged Zrt. kötelező iránymutatásként kezeli és mindenben követi a Bonafarm Csoport Minőségpolitikáját.