Lépj szintet velünk!

A HERZ SONKÁK SZINTET LÉPTEK


A HERZ márka egyik alapvető értéke, hogy különösen figyelünk a fogyasztóink elvárásaira, az aktuális trendekre, igényekre, s ennek megfelelően folyamatosan innovatívan gondolkodunk. Éppen ezért a tavalyi évben számos kutatást végeztünk azért, hogy alkalmunk legyen meghallgatni titeket, és olyan irányban fejleszteni a termékeinket, hogy azok a lehető legtöbb igényre tudjanak válaszolni.

A fogyasztói kutatások eredményei idén január végétől a boltok polcain kelnek életre, a kívül-belül megújult HERZ sonka termékcsaládban.


A termékek számos területen szintet léptek, amelyekről a HERZ márka emblematikus elemeit és a modern elemeket ötvöző csomagoláson is számos információt találtok: 

  • hústartalom, amely minden esetben minimum 80%,
  • betekintő ablak, hogy láthatók legyenek a csábító sonkaszeletek,
  • alapanyag, hiszen a választékban sertés, csirke és pulyka termékek egyaránt megtalálhatóak,
  • visszazárhatóság, amellyel megőrizhető termékeink minősége és zamatos íze, mindemellett biztonságosabb tárolást tud biztosítani,
  • Less plastic logó, hiszen termékeinket 14%-kal kevesebb műanyag felhasználásával, csökkentett méretű tálcákba csomagoljuk, ezzel is tovább erősítve a Pick Szeged Zrt. fenntarthatósági törekvéseit.

Próbáld ki, és lépj szintet Te is a megújult, még szerethetőbb HERZ sonkákkal!

Herz Grillezett sonka 90 g

Herz

Grillezett sonka

Herz Sült sonka 90 g

Herz

Sült sonka

Herz Csemege karaj 90 g

Herz

Csemege karaj

Herz Füstölt-főtt csirkemell sonka 90 g

Herz

Füstölt-főtt csirkemell sonka