ÚJRA DÍJAZOTT A HERZ

A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. A díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően az összesen 41 tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt a minden évben.

A Superbrands nemzetközi díjazási rendszer több mint 90 országban ismeri el a legkiválóbb márkák munkáját, Magyarországon 2004 óta, azaz 17 éve monitorozza a piacot. Superbrands kategóriában idén 500 fogyasztói és 500 business márka érdemelte ki a rangos Superbrands elismerést, és büszkék vagyunk rá, hogy 2021-ben ez a HERZ márkának sikerült.

A HERZ a Superbrands díj 2004-es indulása óta minden évben díjazott márka 15. alkalommal nyerte el a díjat. Az elismerés olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét és hitelességét.

2021 Superbrands kitüntetés a HERZ számára