Tesztgyőztes lett a HERZ csemege karaj

Tesztgyőztes Lett A Herz Csemege Karaj

A Pick Szeged Zrt. terméke, a HERZ Sült Karaj lett a legfinomabb szeletelt sonka a népszerű Maradok a pénzemnél blog eredménye szerint!

A szeletelt karaj az egyik legkedveltebb a főtt sonkafélék közt. Kellemes íze, alacsony zsírtartalma miatt a szendvicseink kedvelt összetevője. Alacsony kalóriatartalma miatt a diétás menüben is helye van. A gyerekek szintén szeretik homogén állaga és lágy íze miatt, így az egész család megtalálja benne azt, ami szerethető.

Az Magyar Ár-Érték kutató egyesület tagjai, és az általuk képviselt blog arra volt kíváncsi, hogy milyen fejlődés történt az elmúlt években a bolti csemege karajok piacán, ezért vaktesztnek vetettek alá 12-féle országosan kapható, előre csomagolt, szeletelt csemege karajt. 

A vakteszt az Egyesület tagjaival és fogyasztók bevonásával történt, az értékelés során az illatot, az állagot és az ízt egyaránt vizsgálták.

Büszkék vagyunk rá, hogy a tesztben minden szempontot figyelembe véve, magasan a HERZ népszerű terméke végzett jó állagával, jóleső fűszeres ízével és jól beállított intenzitású sózásával.                   

Link: https://maradokapenzemnel.blog.hu/2023/02/09/nagy_szeletelt_karaj_teszt

herz csemege karaj tesztgyőzelem