Betöltés...
Betöltés...
Betöltés...

Herz Classic téliszalámi

A HERZ Téliszalámi fogalom a fogyasztók számára. Herz Ármin hajózási vállalkozó több, mint 130 éves eredeti receptje alapján. Egyedi fűszerezéssel, kiváló minőségű, válogatott alapanyagból, tradicionális bükkfán füstöléssel, hagyományos érleléssel készülve, újra a fogyasztóké a HERZ Téliszalámi. Egyedi ízében és illatában a fehér- és a szegfűbors dominál, amelyet kiegészít a bükkfafüst kellemes, nem összetéveszthető aromája. Illatát a fűszereken és  a harmonikus füst ízen kívül a szürkésfehér nemespenész finom, lágy bódító aromája adja. Allergén összetevőt nem tartalmaz.

Kiszerelés

Termékelőnyök

  • 157g sertéshús felhasználásával készült
  • Bükkfán füstölt
  • Nem tartalmaz allergén összetevőt
  • Allergén információk

„Megkülönböztetésre, kiemelésre méltó érték, amely a magyarságra jellemző tulajdonságával, egyediségével, különlegességével, minőségével a magyarság csúcsteljesítménye, amelyet külföldön és belföldön egyaránt a magyarság eredményeként, kiemelt értékként tartanak számon, védett természeti érték, kiváló nemzeti termék, amit a Hungarikum Bizottság hungarikummá minősít, és ami a törvény erejénél fogva hungarikum.”
(Részlet a magyar nemzeti értékekről és a hungarikumokról szóló 2012. évi XXX. törvényből.)

A HERZ Classic Téliszalámit 2014-ben nyilvánította hungarikummá a Hungarikum Bizottság. 
Büszkék vagyunk arra, hogy Herz Ármin több, mint 130 éves öröksége a mai napig kiemelkedő értéket és minőséget képvisel hazánkban és külföldön egyaránt.

HERZ CLASSIC TÉLISZALÁMI -
HERZ ÁRMIN EREDETI
RECEPTJE ALAPJÁN KÉSZÜL


MITŐL EGYEDI ÉS KÜLÖNLEGES?

  • 1888 óta Herz Ármin eredeti, változatlan receptúrája alapján, szalámimesterünk folyamatos felügyelete mellett állítjuk elő.
  • Kizárólag erre a célra nevelt sertések legízletesebb húsrészeiből készítjük.
  • A különleges eljárással feldolgozott minőségi húshoz egyedi, adalékanyagoktól mentes fűszereket keverünk.
  • A Téliszalámi előállításának minden pontján ragaszkodunk az eredeti hagyományos 90 napig tartó érlelési technológiához.
  • A szalámirudakat két évig szárított bükkfával két héten keresztül füstöljük, ami a tartósításon kívül  kellemes ízt ad a Téliszaláminak.
  • A hagyományos érlelés során nem használunk érést gyorsító adalékanyagokat.
  • Az érési folyamatot különleges és eredeti penészflóra biztosítja, az érlelés végére a szalámi felületén kialakult nemespenész alapjaiban határozza meg a HERZ Téliszalámi összetéveszthetetlen aromáját és megjelenését.
  • Egyedi ízében és illatában a fehér- és szegfűbors dominál, melyet kiegészít a bükkfa füstjének kellemes, valamint a nemespenész lágy, semmihez sem hasonlítható aromája.


MIÉRT A MAGYARSÁG CSÚCSTELJESÍTMÉNYE?

  • A szintén hungarikummá nyilvánított PICK és Gyulai márkanevek után a HERZ márkanév a harmadik legismertebb húsipari márkanév hazánkban.
  • A HERZ márka évről-évre elnyeri a MagyarBrands titulust. Ezt azoknak a magyar vonatkozású márkáknak ítélik oda, melyek a magyar márkák méltó képviselői hazánkon kívül is.
  • Évről-évre bekerül a Superbrands-ek közé. „SuperBrands az a márka, amely a saját területén kitűnő hírnevet szerzett. A márkához kapcsolt értékek olyan érzelmi és/vagy kézzelfogható előnyöket nyújtanak, amelyeket a fogyasztók elvárnak és elismernek.”
  • 2014-ben bekerült a Magyar Értéktárba, mint Kiemelkedő Nemzeti Érték, majd ugyanebben az évben a Hungarikum Bizottság hungarikummá nyilvánította.