Újdonság a HERZ kínálatában

Örömmel jelentjük be, hogy új termékkel bővült a HERZ sonka választéka, már megtalálható a boltok polcain a Bársonysonka.

 

A HERZ márka nagy figyelmet fordít arra, hogy folyamatos termékfejlesztéseinkkel válaszolni tudjon a fogyasztók tudatos táplálkozási szokásaihoz kapcsolódó igényeire. Fontos számunkra, hogy egyre bővülő választékot nyújtsunk számotokra, így a már jól ismert, kedvelt HERZ sertéssonka termékek mellett már baromfi alapú termékkel is bővítjük a portfóliónkat.

 

A termék magyar pulykacomb hús alapanyagból készül, ezen felül még több csábító tulajdonsága is van: magas (85%) hústartalommal rendelkezik, glutén- és laktózmentes, így a glutén és laktóz intoleranciával érintetett vásárlók is bátran fogyaszthatják. Mindemellett igazán ízletes, de nem tartalmaz hozzáadott ízfokozót!

 

Magas hús és alacsony zsírtartalmának köszönhetően diétázók, illetve az egészségtudatos életmódot folytatók étrendjébe is tökéletesen beilleszthető. Ízében a pácolt főtt hús kellemes íze dominál.

 

Tökéletesen illik hideg- és melegszendvicsbe, salátákhoz, de a kedvenc sonkával ízesített ételeink részeként is nagyszerű.

 

 

Reméljük, hogy Ti is mihamarabb megkóstoljátok!