Újdonságok a HERZ kínálatában

Örömmel jelentjük be, hogy  két új termékkel bővült a HERZ sonka választéka, már megtalálható a boltok polcain a Bársonysonka és a paprikás Bársonysonka.

 

A HERZ márka nagy figyelmet fordít arra, hogy folyamatos termékfejlesztéseinkkel válaszolni tudjon a  fogyasztók tudatos táplálkozási szokásaihoz kapcsolódó igényeire. Fontos számunkra, hogy egyre bővülő választékot nyújtsunk számotokra, így a már jól ismert, kedvelt HERZ sertéssonka termékek mellett már baromfi alapú termékekkel bővítjük a portfóliónkat. A tavaly bevezetésre került Delko pulykamell mellett Bársonysonka termékeink is  magyar pulykacomb hús alapanyagból készülnek.

 

Az új Bársonysonkáknak ezen felül még több csábító tulajdonságuk is van: magas (85%) hústartalommal rendelkeznek, glutén- és laktózmentesek, így a glutén és laktóz intoleranciával érintetett vásárlók is bátran fogyaszthatják. Mindemellett igazán ízletesek, de nem tartalmaznak hozzáadott ízfokozót!

 

Magas hús és alacsony zsírtartalmuknak köszönhetően diétázok, illetve az egészségtudatos életmódot folytatók étrendjébe is tökéletesen beilleszthetők. Ízükben a pácolt főtt hús kellemes íze dominál, illetve enyhén a paprikás ízhatás is érzékelhető.

 

Tökéletesen illenek hideg- és melegszendvicsbe, salátákhoz, de a kedvenc sonkával ízesített ételeink részeként is nagyszerűek.

 

 

Reméljük, hogy Ti is mihamarabb megkóstoljátok!