HERZ Vital termékcsalád

 

Nagyon vártuk már, hogy bemutathassuk nektek új termékeinket, a HERZ Vital csemege és paprikás szalámit, melyeket a ti igényeiteknek megfelelően alkottunk meg!

 

Számunkra mindig elsődleges szempont, hogy figyeljünk a vásárlóinkra, s olyan termékeket kínáljunk, mellyel kielégítjük a változó igényeket. Látjuk, hogy igyekeztek minél tudatosabbak lenni az élet minden területén, legyen szó a karrierről, sportról vagy az étkezésről. Szerettek finomakat enni, azonban emellett egyre fontosabb az is, hogy minőségi ételek kerüljenek az asztalra. A rohanó hétköznapok során ez különösen nagy kihívás, hiszen sokszor nem jut idő vagy energianaphosszat a konyhában tölteni. 

 

 Az új HERZ Vital szalámik a tudatos választásban segítenek.  A magas hústartalom mellett, 0% e-számot, mesterséges aromát és színezéket, valamint ízfokozót tartalmaznak. Ráadásul, akkor sem kell lemondanod kedvenc szendvicseidről, ha ételintoleranciában szenvedsz, hiszen termékeink allergén anyagoktól mentesek.

 

A HERZ Vital csemege szalámi szárításos érlelési technológiával, minőségi és természetes alapanyagokból készülő nemespenészes szalámi. Hagyományos füstölési és hosszú érlelési eljárással nyeri el jellegzetes nemespenész bevonatát. A feketebors és a fokhagyma ízkombinációját egy csipetnyi szegfűbors és citrus aroma egészít ki, amely a kellemesen füstölt ízzel páratlan ízélményt kölcsönöz ennek a különleges terméknek.
Almazkodva a különböző vevői igényekhez, a HERZ Vital csemege szalámival párhuzamosan kifejlesztettük a paprikás ízváltozatot is. Követve a hagyományos magyar fűszerezést, e termék esetén is a fűszerpaprika biztosítja a termék tradicionálisabb alap íz és színvilágát. Ezt a magyaros ízvilágot és a kellemes füstölt ízt kiegészíti egy enyhe déligyümölcsös aroma.
Reméljük, legalább annyira fogjátok szeretni az új HERZ Vital csemege és paprikás szalámikat, mint mi! Keresd a boltok polcain és nézz körbe az idei megújult szendvicsreceptjeink közt egy kis inspirációért! Mutasd meg nekünk is az elkészült művet, bátran használd a már jól ismert #mutimitherzelsz #-et!