Teszt-győztes a HERZ Gála Sült Sonka

A leggyakoribb pizzafeltét és szendvicsbetét a szeletelt sonka. Nincs olyan húsimádó, aki ne szeretné, és ne használná.  A sonka a legalapvetőbb felvágott, a hétköznapi fogyasztás része, ami az ízélmény mellett a tudatos vásárlók igényeit is kielégíti magas hústartalma és alacsony zsírtartalmának köszönhetően.

 

Az Magyar Ár-Érték kutató egyesület tagjai, és az általuk képviselt blog arra volt kíváncsi, hogy milyen fejlődés történt az elmúlt években a bolti szeletelt sonkák piacán, ezért vaktesztnek vetettek alá 12-féle országosan kapható, előre csomagolt, szeletelt sonkát. 

 

A vakteszt az Egyesület tagjaival és fogyasztók bevonásával történt, az értékelés során az illatot, az állagot és az ízt egyaránt vizsgálták.

 

 

Büszkék vagyunk rá, hogy a tesztben minden szempontot figyelembe véve, magasan a HERZ népszerű terméke végzett kiváló állagával, enyhén fűszeres illatával és harmonikus ízvilágával.  

Keressétek a boltok polcain és dobjátok fel szendvicsetek a HERZ Gála Sült sonkával!     

                 

Nézd meg a teljes tesztet az alábbi linken:https://maradokapenzemnel.blog.hu/2021/02/02/nagy_szeletelt_sonka_teszt_80_feletti_hustartalommal

 

Forrás: maradokapenzemnel.blog.hu