Megint győzött a Herz!

Az egyik legkedveltebb, legalapvetőbb szendvics hozzávaló, és pizzafeltét a szeletelt sonka. Alacsony zsírtartalmukkal és magas fehérjetartalmukkal a csirkemellből készült sonkák pedig egyre inkább a tudatos táplálkozás részei, a párizsi és a szalámi egészségesebb alternatívái, amelyek akár a sportolók, diétázók étrendjébe is könnyedén beilleszthetők.

A Magyar Ár-Érték kutató egyesület tagjai, és az általuk képviselt blog arra volt kíváncsi, hogy milyen fejlődés történt az elmúlt években a magas hústartalmú csirkemell sonkák piacán, ezért vaktesztnek vetettek alá tizennyolc féle országosan kapható, előre csomagolt, szeletelt csirkemell sonkát.  A teszten részt vettek főtt, füstölt-főtt és sült sonkák egyaránt.

A vakteszt az Egyesület tagjaival és fogyasztók bevonásával történt, az értékelés során az illatot, az állagot és az ízt egyaránt vizsgálták, de természetesen figyelembe vették a Magyar Élelmiszerkönyv leírását is.

 

 

Büszkék vagyunk rá, hogy a tesztben minden szempontot figyelembe véve, magasan a HERZ népszerű Füstölt-Főtt Csirkemell sonka terméke végzett kiváló állagával, enyhén füstölt jellegzetes csirkehús illatával és finoman fűszerezett ízvilágával.

                 

Link: https://maradokapenzemnel.blog.hu/2021/09/28/nagy_csirkemell_sonka_teszt

 

Forrás: maradokapenzemnel.blog.hu