Vital e –mentes szalámi diadal a Mentes – M Versenyen!

Magyarországon először megrendezésre kerülő Mentes – M versenyben kategória győzelmet aratott a HERZ márka idei legnagyobb újdonsága, a HERZ Vital e-szám mentes csemege szalámi. A húskészítmény piacon egyedülálló innovációként piacra került csemege szalámi mentes a mesterséges aromától és színezéktől, ízfokozótól és e-számtól, mindamellett nagyon magas hústartalommal bír. Ez nemcsak a fogyasztóinkat, de a 10 fős zsűrit is lenyűgözte.

 

A Díjátadó előtt volt szerencsénk részt venni egy egész napos Mentes Konferencián, melyen több olyan friss kutatási anyaggal, fogyasztói igényeket feltáró elemzéssel és piaci gyakorlati példákkal ismerkedhettünk meg , amelyeket mindennapi munkájukba is beépíthetnek a résztvevők.  A HERZ számára különösen értékes információkkal szolgált a rendezvény, hiszen figyelve vásárlóink igényeire, új termékfejlesztéseinkkel elsődleges célunk, hogy egyre szélesebb kínálatot nyújthassunk vásárlóink számára, akiknek a tudatosság elengedhetetlen szempont a termékek választásakor.

 

           

 

A konferencián többek között betekintést nyerhettünk az Inspira Group legújabb kutatásába, mely a fogyasztók számára legfontosabb mentességi tényezőket mutatta be. A kutatás alapján az e-mentesség, a mesterséges adalékanyagoktól, színezékektől és ízfokozóktól való mentesség a legfontosabb jellemzők termékválasztás során. Büszkék vagyunk arra, hogy a HERZ portfóliójában a HERZ Vital termékcsalád bevezetésével a szektorban egyedülálló módon tudunk erre megoldást nyújtani fogyasztóinknak.

 

A konferencia után került megrendezésre az első Mentes M verseny díjátadója, ahol legújabb HERZ Vital csemege szalámink „Több mindentől mentes –egyéb” kategóriában nyert. Különösen megtisztelő számunkra a díj, hiszen egy olyan szakmai zsűritől kaptunk az elismerést, akik számára az íz élmény mellett legalább ennyire fontos szempont volt, hogy a termékek megfeleljenek a fogyasztói, jogi és minőségi elvárásoknak.

 

                           

 

Ezúton szeretnénk megköszönni a Minőségellenőrzési és termékfejlesztési kollégák munkáját, akik szakértelme és befektetett energiája elengedhetetlen volt ahhoz, hogy ez a termék megszülethessen. Nekik köszönhetően sikerült egy olyan terméket létrehoznunk, mely megfelel a HERZ által képviselt minőségnek, ugyanakkor csak természetes összetevőkből készült, és az allergén mentesség mellett, adalék anyagot se tartalmaz.

 

Annak érdekében, hogy minél több választási lehetőséget tudjunk nyújtani fogyasztóink számára, folyamatosan dolgozunk azon, hogy a Vital termékcsaládunkat tovább bővítsük, melyre terveink szerint 2019 első felében kerül sor.