A vastagkolbász-választék a magyar üzletekben óriási, de nem árt nem elfelejteni, hogy nem minden kolbász, ami annak látszik. Fontos a minőségi alapanyag, a megfelelő hústartalom, a kellemes fűszerezés, a technológia és a gyártás során alkalmazott minőségbiztosítási eljárás, mert csak ezek megléte esetén lesz élvezhető a termék. A gyorsérleléssel készült HERZ Csemege Vastagkolbászba minőségi sertéshús alapanyag kerül, melynek a hozzáadott fűszerkeverék és a füstölés adja meg harmonikus aromáját.
Energiatartalom | 1846 kJ / 446 kcal |
Zsír | 40 g |
ebből telített zsírsavak | 16 g |
Szénhidrátok | <0,5 g |
ebből cukor | <0,5 g |
Fehérje | 21 g |
Só | 4,0 g |
sertéshús, sertésszalonna, étkezési só, dextróz, fűszerek, antioxidáns (E316), aroma, színezék (E120), starterkultúra, tartósítószer (E250).
100 g késztermék előállításához 138 g sertéshúst használtak fel.
Szeletelt | |
Nettó tömeg: | 70 g |
Minőségmegőrzési idő: | 90 nap* |
Rúd kiszerelés | |
Nettó tömeg: | 500 g |
Minőségmegőrzési idő: | 60 nap* |
Szállítási és tárolási hőmérséklet | 20°C alatt |