HERZ Kedvezmény kupon

Téged is megihlettek a Szendvics Séfeink vagy szívesen megmutatnád a kreativitásod, esetleg csak meglepnéd a barátaidat egy szendvics különlegességgel? Akkor kattints a letölthető HERZ kuponért, ami most egyedi kedvezményre jogosít minden vásárlásod alkalmával.

 

Kattints, töltsd le a kupont, szerezd be kedvenc HERZ termékedet és mutasd meg, Te hogyan csinálod!
Töltsd fel a saját szendvics kreálmányodat a #mutimitherzelsz hashtaggel ellátva!

Receptekért és inspirációért pedig kattints ide! ;)
 

A kupont a képre kattintva letöltheted:

További részletek a beváltással kapcsolatban: 

A kupon 50 Ft árkedvezményt biztosít a feltüntetett termékekre, az aktuális fogyasztói árból, a jelzett időpontban, az áruházak kínálatának megfelelően, a beváltás helyén aktuálisan rendelkezésre álló termékekre.
A kupon kizárólag egy alkalommal egy termékre érvényes és a feltüntetett termékeken kívül más termék vásárlására nem használható fel. Egy termékhez csak egy kupon használható fel. A kupon készpénzre nem váltható, értékéből készpénz nem adható vissza. A kupon minden típusú sokszorosítása tilos!
A kupon csak a Tesco Áruházak eladóterében váltható be, a Tesco Üzletsoron nem. A kupont a vásárlás végén kérjük, adja át a pénztárosnak!
Sérült, hamis kupont nem áll módunkban elfogadni. A kedvezmény a vásárlás végösszegéből kerül levonásra. A kupon beváltható a magyarországi Tesco áruházakban. A termék elérhetőségével kapcsolatban keresse az áruházainkat.”
A kupon kizárólag áruházi bevásárlás során használható fel, azt Online Bevásárlás igénybevételénél a Tesco nem fogadja el.
A kupon a 1096 Budapest, Haller u.56. (Shell töltőállomás) és a 2040 Budaörs, Kinizsi u.1-3. (Shell töltőállomás) alatt található Tesco Expressz üzletekben nem váltható be.

Az akcióban részt vevő termékek:
Minden HERZ szeletelt termék és a HERZ Frankfurti virslik