Szendvics ajánló

Videórecept

Hozzávalók 2 szendvicsre
  • 70 g HERZ Classic Téliszalámi
  • 2 db mákos bagel
  • Mizo natúr sajtkrém ízlés szerint
  • 1 fej bébi római saláta
  • 6 szelet bacon szalonna
  • 1 db lilahagyma
  • 1/4 fej fehér fejes káposzta
  • 1 db sárgarépa
  • 2 evőkanál majonéz
  • 1 kis kanál torma
  • 1 kis kanál méz
Elkészítés:

A mákos bagel-t kettévágjuk. Mindkét felet megkenjük natúr sajtkrémmel. A káposztasalátát kikeverjük: a káposztát és a sárgarépát is vékony csíkokra vágjuk, majd elkeverjük a majonézes, tormás, mézes öntettel. Sózzuk, borsozzuk és folyamatosan kóstoljuk! A bacont és a hagymát érdemes előre elkészíteni. Ennek a módja a következő: a bacont közepes lángon, serpenyőben ropogósra pirítom, majd a megmaradt olajon megfonnyasztom a lilahagymát. Szinte karamellizálom. Ehhez 30-40 perc szükséges lassú tűzön. A szendvicsre először egy réteg káposztasaláta kerüljön, majd erre jön a levelekre szedett római saláta, végül a HERZ Classic téliszalámi, hangsúlyosan elrendezve. A ropogós bacont és végül a lilahagyma réteget is ízlés szerint elrendezzük a szendvicsben. Lezárjuk és azonnal fogyasztjuk. 

Elkészítés:

A mákos bagel-t kettévágjuk. Mindkét felet megkenjük natúr sajtkrémmel. A káposztasalátát kikeverjük: a káposztát és a sárgarépát is vékony csíkokra vágjuk, majd elkeverjük a majonézes, tormás, mézes öntettel. Sózzuk, borsozzuk és folyamatosan kóstoljuk! A bacont és a hagymát érdemes előre elkészíteni. Ennek a módja a következő: a bacont közepes lángon, serpenyőben ropogósra pirítom, majd a megmaradt olajon megfonnyasztom a lilahagymát. Szinte karamellizálom. Ehhez 30-40 perc szükséges lassú tűzön. A szendvicsre először egy réteg káposztasaláta kerüljön, majd erre jön a levelekre szedett római saláta, végül a HERZ Classic téliszalámi, hangsúlyosan elrendezve. A ropogós bacont és végül a lilahagyma réteget is ízlés szerint elrendezzük a szendvicsben. Lezárjuk és azonnal fogyasztjuk. 

Videórecept

Utazni jó. Utazni úgy a legjobb, ha van nálunk szendvics, amit magunk készítünk. Mi, magyarok már akkor elkezdünk enni, amikor a vonat éppen csak elindult.

Hozzávalók 2 szendvicsre
  • 45 g HERZ Budapest Classic Téliszalámi
  • 2 db teljes kiőrlésű tönköly bagett
  • Mizo natúr sajtkrém ízlés szerint
  • 10 g szárított paradicsom
  • 4 teáskanál méz
  • 2 kávéskanál mustár
  • Egy kis olívaolaj
  • 2 marékrukkola
  • 2 db kaliforniai paprika
  • Egy kis olívaolaj a paprikák alá
Elkészítés:

Az alapunk egy teljes kiőrlésű tönköly bagett, amit megkenünk szárított paradicsommal kikevert natúr sajtkrémmel. Erre jön egy édeskés, mézes-mustáros olívaolajos öntettel összeforgatott rukkola réteg, ami kompenzálja a paradicsom savasságát. Ezt egy réteg Herz Budapest Classic Téliszalámi követi. Erre grillezett, sült kaliforniai paprika kerül, majd lezárjuk.

Elkészítés:

Az alapunk egy teljes kiőrlésű tönköly bagett, amit megkenünk szárított paradicsommal kikevert natúr sajtkrémmel. Erre jön egy édeskés, mézes-mustáros olívaolajos öntettel összeforgatott rukkola réteg, ami kompenzálja a paradicsom savasságát. Ezt egy réteg Herz Budapest Classic Téliszalámi követi. Erre grillezett, sült kaliforniai paprika kerül, majd lezárjuk.

Videórecept

Hozzávalók 2 szendvicsre
  • 100 g HERZ Gourmet Füstölt-Főtt sonka
  • 2 db A Príma Pék ciabatta
  • Mizo natúr vajkrém ízlés szerint
  • 100 g kéksajt / Mizo márványsajt
  • Avokádókrém (sima)
  • 1 doboz bébispenót
  • 8 db céklalevél
  • 1 db szeletelt paradicsom
  • 8 szelet peperoni
  • Só, frissen őrölt bors
Elkészítés:

A szendvics alapja a kettévágott ciabatta. Az alsó szeletet megkenjük a sajtkrémmel, a felsőt az avokádókrémmel. Erre rétegezzük majd a spenótleveleket, és erre kerül a morzsolt kéksajt és a 2-3 db kettéhajtott sonkaszelet. A Herz Gourmet Füstölt-Főtt sonkaszeleteket, a pepperóni -és paradicsomkarikákat a szendvicsre halmozzuk. Ráhelyezünk szendvicsenként 4 db céklalevelet. Ezt összesütjük, majd két háromszöge vágva tálaljuk. 

A vágási felületben a zöld szín és a sonka színe dominálna. Ízei kerekek és felismerhetőek. A sajtkrémtől, avokádótól, kéksajttól a szendvics nem száraz, fojtós. A meleg hatására az ízek szépen egésszé, kerekké állnak össze.

Elkészítés:

A szendvics alapja a kettévágott ciabatta. Az alsó szeletet megkenjük a sajtkrémmel, a felsőt az avokádókrémmel. Erre rétegezzük majd a spenótleveleket, és erre kerül a morzsolt kéksajt és a 2-3 db kettéhajtott sonkaszelet. A Herz Gourmet Füstölt-Főtt sonkaszeleteket, a pepperóni -és paradicsomkarikákat a szendvicsre halmozzuk. Ráhelyezünk szendvicsenként 4 db céklalevelet. Ezt összesütjük, majd két háromszöge vágva tálaljuk. 

A vágási felületben a zöld szín és a sonka színe dominálna. Ízei kerekek és felismerhetőek. A sajtkrémtől, avokádótól, kéksajttól a szendvics nem száraz, fojtós. A meleg hatására az ízek szépen egésszé, kerekké állnak össze.

Videórecept

Sonkás-sajtos quesadilla paradicsomsalsával!

Hozzávalók 2 szendvicsre

• 2 db 30 cm-es kukoricatortilla lap
• Mizo natúr vajkrém ízlés szerint
• 50 g trappista sajt
• 80 g Herz Gourmet Füstölt-Főtt sonka

 

 

• 2 evőkanál paradicsom salsa 
• 6 szelet jalapeno paprika
• 1 db szeletelt avokádó
• Füstölt pirospaprika, só, frissen őrölt bors, fokhagyma

Elkészítés:

A vajkrémmel kenjük meg a tortilla lapokat, majd fektessük rá a szeletelt trappista sajtot és a Herz Gourmet Füstölt-Főtt sonka szeleteket.
Ha nincs készen vásárolt paradicsom salsánk, akkor mossunk meg 4-5 paradicsomot, magozzuk ki őket és vágjuk fel apró kockákra. Vágjunk fel nagyon apróra egy kis fej lilahagymát, majd keverjük hozzá a paradicsomhoz. Sózzuk, borsozzuk, facsarjuk rá 1 lime levét. Eredetileg korianderrel ízesítik, de a sima petrezselyem is megteszi, ha nem szeretjük a koriander ízét.
A salsából kenjünk a sonka szeletekre két jó nagy kanállal, majd mehet rá egy kevés szeletelt avokádó és jalapeno paprika. 

Ezután hajtsuk félbe a lapokat, és süssük így fél percig, majd a másik oldalra fordítva még egy fél percig csíkos grill serpenyőn!
Tálalhatjuk avokádó szeletekkel, vagy guacamole-val, háromszög alakban szeletelve.

 

 

Elkészítés:

A vajkrémmel kenjük meg a tortilla lapokat, majd fektessük rá a szeletelt trappista sajtot és a Herz Gourmet Füstölt-Főtt sonka szeleteket.
Ha nincs készen vásárolt paradicsom salsánk, akkor mossunk meg 4-5 paradicsomot, magozzuk ki őket és vágjuk fel apró kockákra. Vágjunk fel nagyon apróra egy kis fej lilahagymát, majd keverjük hozzá a paradicsomhoz. Sózzuk, borsozzuk, facsarjuk rá 1 lime levét. Eredetileg korianderrel ízesítik, de a sima petrezselyem is megteszi, ha nem szeretjük a koriander ízét.
A salsából kenjünk a sonka szeletekre két jó nagy kanállal, majd mehet rá egy kevés szeletelt avokádó és jalapeno paprika. 

Ezután hajtsuk félbe a lapokat, és süssük így fél percig, majd a másik oldalra fordítva még egy fél percig csíkos grill serpenyőn!
Tálalhatjuk avokádó szeletekkel, vagy guacamole-val, háromszög alakban szeletelve.

 

 

Videórecept

Ha valami nagyot és ütőset szeretnél (18+) készíteni magadnak vagy a barátoknak akkor, erre az alaklomra elhozta neked Chef Zolee a Herz Twistert.

Hozzávalók 1 szendvicsre
  • 1 db barna rozs cipó
  • 1 db cukkini
  • 1 csomag Herz Téliszalámi
  • színes mini paprikák
  • galambbegy saláta
  • ementáli sajt
  • vajkrém vagy sajtkrém
  • pár darab koktélparadicsom
Elkészítés:

Fogj egy éles kenyérvágó kést és vágd el a cipó héját sátorlap szerűre! Ebből a kúpból vágj még egy szeletet, ez lesz a szendvicsed tölcsére és kenyere egyben. Ebből a palástból formázz tölcsért! Vágd fel a paradicsomot, cukkínit, paprikákat és minden legyen kéznél a vajkrémmel és sajttal együtt!

Rád és a fantáziádra bízom a formákat, de ha tetszik, amit én csináltam akkor ellesheted az én verziómat is. Kend meg a vajkrémmel a kenyérpalást belsejét majd hajtsd össze a palástot! Ebbe a tölcsérbe kell belepakolnod, - mint egy „gyrosba“ - a felhalmozott finomságokat. Ha gondolod, még közéjük is rakhatsz egy kis sajtkrémet. Mehet bele a szalámi, saláta, sajt, sajtkrém, paprika, cukkíni és már kész is vagy. Vigyázz felnőtt adag lesz, gyerekek és fogyókúrázók elől elzárva tartandó. :)

Elkészítés:

Fogj egy éles kenyérvágó kést és vágd el a cipó héját sátorlap szerűre! Ebből a kúpból vágj még egy szeletet, ez lesz a szendvicsed tölcsére és kenyere egyben. Ebből a palástból formázz tölcsért! Vágd fel a paradicsomot, cukkínit, paprikákat és minden legyen kéznél a vajkrémmel és sajttal együtt!

Rád és a fantáziádra bízom a formákat, de ha tetszik, amit én csináltam akkor ellesheted az én verziómat is. Kend meg a vajkrémmel a kenyérpalást belsejét majd hajtsd össze a palástot! Ebbe a tölcsérbe kell belepakolnod, - mint egy „gyrosba“ - a felhalmozott finomságokat. Ha gondolod, még közéjük is rakhatsz egy kis sajtkrémet. Mehet bele a szalámi, saláta, sajt, sajtkrém, paprika, cukkíni és már kész is vagy. Vigyázz felnőtt adag lesz, gyerekek és fogyókúrázók elől elzárva tartandó. :)

Videórecept

Ha lusta vagy meleg szendvicset csinálni, de imádod az olvadt sajt ízét akkor itt egy tipp Chef Zolee-tól!

Hozzávalók 1 szendvicsre
  • sajtszósz
  • 1 db rusztikus fél bagett
  • 2 közepes vastagságú Herz Gourmet sonka szelet
  • ropogós sült hagymadarabok ízlés szerint (előre elkészített)
  • salátakeverék
Elkészítés:

Hevíts fel egy bordás serpenyőt és rakd rá a két szelet sonkát. 1-2 percig hagyd, utána pirítsd meg a másik oldalát is. Ezután tedd fel a sajtszószt melegedni, amíg melegszik vágd fel a sonkát, rusztikus, szélesebb csíkokra vagy formákra. Fogd a bagettet, vágd be csak háromnegyedig.

A bevágott bagetteket hajtsd ki és önts egy kis sajtszószt rá, majd szórd meg a pirított hagyma felével, rakd bele a a sonkát és a salátát, aztán megint sajtszósz, majd a végén a maradék pirított hagyma és kész. Ezt a szendvicset csak disznó módon lehet enni, úgy, hogy a füleden is folyik a sajtszósz, ne törődj vele, ezért imádjuk és ettől igazán finom.

Elkészítés:

Hevíts fel egy bordás serpenyőt és rakd rá a két szelet sonkát. 1-2 percig hagyd, utána pirítsd meg a másik oldalát is. Ezután tedd fel a sajtszószt melegedni, amíg melegszik vágd fel a sonkát, rusztikus, szélesebb csíkokra vagy formákra. Fogd a bagettet, vágd be csak háromnegyedig.

A bevágott bagetteket hajtsd ki és önts egy kis sajtszószt rá, majd szórd meg a pirított hagyma felével, rakd bele a a sonkát és a salátát, aztán megint sajtszósz, majd a végén a maradék pirított hagyma és kész. Ezt a szendvicset csak disznó módon lehet enni, úgy, hogy a füleden is folyik a sajtszósz, ne törődj vele, ezért imádjuk és ettől igazán finom.

Videórecept

A perec egy nagyon frappáns péksütemény és nem is gondolnál rá, hogy szendvicset készíts belőle! Nem baj, mert Chef Zolee gondolt rá helyetted is.

Hozzávalók 1 szendvicsre
  • 35 g Herz csemege vastagkolbász
  • 1 db bajor perec
  • 10 dkg majonéz
  • 1 csomag bébi spenót
  • 5 dkg sajt
  • 4-5 db koktél paradicsom
  • pogácsaszaggató
Elkészítés:

Az előkészületeket kezdd a majonézzel! A fele majonézt egy magas falú edényben és a spenót egy részével turmixold össze. A vastagkolbász szeleteket egymásra rakva és a pogácsa szaggatót erősen rányomva vágj korongokat. Már csak a paradicsom és a sajt felvágása van hátra, a paradicsomot kis karikákra a sajtot pedig kockákra vágd!

A perecet egy kenyérvágó késsel vízszintesen vágd végig és jöhet a szendvics összerakása. A spenótos és a sima majonézt változatosan kend fel a perecre, ez ad egy kis lehetőséget a zöld és fehér játékára. A HERZ csemege vastagkolbászt, amiből kivágtad a korongokat, kicsit összenyomkodva tedd fel a perecre, jöhet a sajt a paradicsom és a spenótlevelek és a végén a vastagkolbász korongok. Ha gondolod, még ide-oda díszítéskén tehetsz egy-két majonéz pöttyöt és kész.

Elkészítés:

Az előkészületeket kezdd a majonézzel! A fele majonézt egy magas falú edényben és a spenót egy részével turmixold össze. A vastagkolbász szeleteket egymásra rakva és a pogácsa szaggatót erősen rányomva vágj korongokat. Már csak a paradicsom és a sajt felvágása van hátra, a paradicsomot kis karikákra a sajtot pedig kockákra vágd!

A perecet egy kenyérvágó késsel vízszintesen vágd végig és jöhet a szendvics összerakása. A spenótos és a sima majonézt változatosan kend fel a perecre, ez ad egy kis lehetőséget a zöld és fehér játékára. A HERZ csemege vastagkolbászt, amiből kivágtad a korongokat, kicsit összenyomkodva tedd fel a perecre, jöhet a sajt a paradicsom és a spenótlevelek és a végén a vastagkolbász korongok. Ha gondolod, még ide-oda díszítéskén tehetsz egy-két majonéz pöttyöt és kész.

Videórecept

Íme, egy Téliszalámis burger Chef Zolee-tól, ami simán kenterbe veri a hagyományos hamburgereket. Látványban sem utolsó, az ízéről nem is beszélve, a haverjaid tuti imádni fogják!

Hozzávalók 1 szendvicsre
  • 35 g Herz Téliszalámi
  • 1 db csemege uborka (5-8 cm)
  • 1 ek majonéz
  • 30 g vörös cheddar sajt
  • ízlés szerint galamb saláta
  • 1 tk szezám olaj
  • 1 ek (kész vagy házi) sajt szósz
  • 1 db magos pogácsa 
Elkészítés:

A Téliszalámi szeleteket csíkozd fel először hosszában, majd keresztben. Tudtad, hogy ha így teszel, akkor még intenzívebb lesz a szalámi által nyújtott íz élmény? A csemege uborkát vágd zsülienre, majd keverd össze a szezámolajjal és a szalámi csíkokkal. 

Reszeld finomra a cheddar sajtot, langyosítsd fel a a sajtszószt. Most következik a burger összeállítása. A félbevágott magos pogácsa alját kend meg majonézzel, jól rakd meg salátával, erre halmozd fel a szalámis-uborkás kombót, na és persze a pogácsa tetejét.

Elkészítés:

A Téliszalámi szeleteket csíkozd fel először hosszában, majd keresztben. Tudtad, hogy ha így teszel, akkor még intenzívebb lesz a szalámi által nyújtott íz élmény? A csemege uborkát vágd zsülienre, majd keverd össze a szezámolajjal és a szalámi csíkokkal. 

Reszeld finomra a cheddar sajtot, langyosítsd fel a a sajtszószt. Most következik a burger összeállítása. A félbevágott magos pogácsa alját kend meg majonézzel, jól rakd meg salátával, erre halmozd fel a szalámis-uborkás kombót, na és persze a pogácsa tetejét.

Videórecept

Ha szereted a nagyi piskóta tekercsét, akkor ezzel sem lesz gond! Chef Zolee megcsinálta neked a szendvicsek, rock and roll-ját!

Hozzávalók 4 szendvicsre
  • 1 kg kenyér
  • 2 csomag Herz Vital füstölt főtt sonka
  • 1 csomag szeletelt sajt
  • 1 csomag bébi spenót
  • vajkrém
  • pirított sózott kesudió
  • sajtszósz
Elkészítés:

Érdekes kezdés, de ezen múlik minden. Fogd meg a kenyeret, de most nem keresztbe, hanem a vízszintesen, hosszába szeleteled fel. Először vágd le a kenyér teljes alsó felületét, ami lényegében csak egy héj, aztán a következő szeletet, ez lesz a „piskótatésztánk“ a roládhoz. Fogd ezt az óriási szelet kenyeret és vágd körbe a héját. Terítsd átlátszó fóliát egy vágódeszkára két rétegben. Erre a rakd a HERZ Vital sonka szeleteket, hogy fedésben legyenek egymással, majd kend meg vajkrémmel az óriás kenyér, szelet mindkét oldalát! Az egészet fektesd a sonkákra. A kenyered, kívülről is megkent felére a fólián lévő sonkák szépen ráragadnak. A belső megkent felére tedd a bébi spenótot, arra a maradék HERZ Vital sonkát és a sajtot. Most jön a neheze!
 

Fogd a fóliát és a rajta lévő kenyeret, sonkát és kezd el szorosan feltekerni, ügyelve arra, hogy szépen egyenletesen felvegye a rolád formát! Amikor feltekerted még 3-szor tekerd körbe a roládot, hogy az feszesen, szorosan bevonja mindenhol, mint a szalámit a héja. Fél óra után egy nagy kenyérvágó késsel kb. 2-3 centis szeletekre szeld fel, a roládodat. A sajtszószt addig öntsd ki egy tálkába az apróra tört kesudióval együtt. A vendégeid választása hogy a szendvics roládokat belemártják egy kis sajtszószba és esetleg megszórják kesudióval is. Biztos lehetsz benne, hogy a gasztro élmény és a jókedv nem marad el!

A házi vajkrém receptje:

  • 10 dkg friss kecskesajt
  • 10dkg vaj

A vaj felét olvaszd meg, ha kész, vedd le a tűzről és add hozzá a másik felét is. A friss kecskesajtot tedd egy keverőtálba és botmixerrel törd össze.  A kecskesajthoz lassan kezd hozzáadni az olvasztott vajat, folyamatos botmixelés mellett és kész is.

Ha viszont nincs időd az alapanyagokkal pepecselni, próbáld ki a szendvicset MIZO termékekkel!

Elkészítés:

Érdekes kezdés, de ezen múlik minden. Fogd meg a kenyeret, de most nem keresztbe, hanem a vízszintesen, hosszába szeleteled fel. Először vágd le a kenyér teljes alsó felületét, ami lényegében csak egy héj, aztán a következő szeletet, ez lesz a „piskótatésztánk“ a roládhoz. Fogd ezt az óriási szelet kenyeret és vágd körbe a héját. Terítsd átlátszó fóliát egy vágódeszkára két rétegben. Erre a rakd a HERZ Vital sonka szeleteket, hogy fedésben legyenek egymással, majd kend meg vajkrémmel az óriás kenyér, szelet mindkét oldalát! Az egészet fektesd a sonkákra. A kenyered, kívülről is megkent felére a fólián lévő sonkák szépen ráragadnak. A belső megkent felére tedd a bébi spenótot, arra a maradék HERZ Vital sonkát és a sajtot. Most jön a neheze!
 

Fogd a fóliát és a rajta lévő kenyeret, sonkát és kezd el szorosan feltekerni, ügyelve arra, hogy szépen egyenletesen felvegye a rolád formát! Amikor feltekerted még 3-szor tekerd körbe a roládot, hogy az feszesen, szorosan bevonja mindenhol, mint a szalámit a héja. Fél óra után egy nagy kenyérvágó késsel kb. 2-3 centis szeletekre szeld fel, a roládodat. A sajtszószt addig öntsd ki egy tálkába az apróra tört kesudióval együtt. A vendégeid választása hogy a szendvics roládokat belemártják egy kis sajtszószba és esetleg megszórják kesudióval is. Biztos lehetsz benne, hogy a gasztro élmény és a jókedv nem marad el!

A házi vajkrém receptje:

  • 10 dkg friss kecskesajt
  • 10dkg vaj

A vaj felét olvaszd meg, ha kész, vedd le a tűzről és add hozzá a másik felét is. A friss kecskesajtot tedd egy keverőtálba és botmixerrel törd össze.  A kecskesajthoz lassan kezd hozzáadni az olvasztott vajat, folyamatos botmixelés mellett és kész is.

Ha viszont nincs időd az alapanyagokkal pepecselni, próbáld ki a szendvicset MIZO termékekkel!

Videórecept

Ki ne szeretné a ham and eggs –et? Ahogy a tojás lágy sárgája ráfolyik a sonkára és a puha kenyérre, az egész egy gasztronómiai íz bombaként a szádban detonál. Chef Zolee mindezt szendvicsbe csomagolja neked. Figyelj!

Hozzávalók 1 szendvicsre
  • 1 db fürjtojás
  • 1 db császárzsemle
  • 2 szelet Herz Gála sült sonka
  • sajtkrém
  • egy kis saláta (én a rukkolát ajánlom)
  • egy csipet sima vagy füstölt piros paprika
Elkészítés:

Fogd a császárzsömlét és vágd félbe. A tetejét egyszer keresztbe, majd a gerezdek mentén egy kicsit nyisd meg belülről kifelé! A zsemlét kend meg vajkrémmel és tedd rá a salátát! A HERZ Gála sonka szeleteket vágd gyufaszál méretűre. Halmozd fel a zsemlén lévő salátára, mint egy fészket! Fogd a fürjtojást és egy csepp olajon süsd meg tükörtojásnak! Ne legyen túl meleg a serpenyő, nehogy letapadjon. Ha kész a tojás tedd a sonka fészekre és szórd meg egy kis paprikával és „ready to go“ a Herz and eggs.

Tipp: a fürj tojás héja nem olyan, mint a tyúktojásé ezért érdemes úgy feltörni, hogy tompa végét felfelé tartva megtörjük egy kanállal. A tetejét lecsípve, mint egy pohárból, öntsd bele a tojást a serpenyőbe.

Elkészítés:

Fogd a császárzsömlét és vágd félbe. A tetejét egyszer keresztbe, majd a gerezdek mentén egy kicsit nyisd meg belülről kifelé! A zsemlét kend meg vajkrémmel és tedd rá a salátát! A HERZ Gála sonka szeleteket vágd gyufaszál méretűre. Halmozd fel a zsemlén lévő salátára, mint egy fészket! Fogd a fürjtojást és egy csepp olajon süsd meg tükörtojásnak! Ne legyen túl meleg a serpenyő, nehogy letapadjon. Ha kész a tojás tedd a sonka fészekre és szórd meg egy kis paprikával és „ready to go“ a Herz and eggs.

Tipp: a fürj tojás héja nem olyan, mint a tyúktojásé ezért érdemes úgy feltörni, hogy tompa végét felfelé tartva megtörjük egy kanállal. A tetejét lecsípve, mint egy pohárból, öntsd bele a tojást a serpenyőbe.